24 Şubat 2010 Çarşamba

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Daha önceden bir çok sipariş hazırladığım Reyhan Hanım bu sefer evlenmeyen arkadaşı için espirili sürpriz doğum günü pastası hazırlamamı istedi.
Pastanın modelini ve her detayı reyhan hanım kendisi belirledi.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

İlknur dedi ki...

çok değişik fıkra gibi bir pasta olmuş. ancak naçizane birşeyi düzeltmek istiyorum bu benim takıntım olduğundan belki sizi rahatsız etmeyen bir detaydır. Türkçe'mizde geri iade diye bir deyim yoktur. ya geri vermek ya da iade etmek söz dizesi kullanılır. ikisi bir arada kullanıldığında aynı sözcüğü tekrar etmiş oluruz.
Tekrar affınıza sıgınıyorum. başarılarınızın devamını diliyorum.

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

merhabalar ilknur hanım,
çok haklı olduğunuzu belirtmek isterim.ancak pasta siparişini veren reyhan hanımın isteği doğrultusunda her detay hazırlandı.
bunun içine mezar taşı yazısıda dahil.
sevgilerimle nilbutik pasta

Ay Sisters dedi ki...

Biz affınıza sığınarak bişey sormak istiyoruz;acaba pastayı alan hem evde kalmış,hem açılmadan geri iade yani bakire anlamına gelen hem de evlenemeden ölmüş olduğu ifade edilen arkadaş hala reyhan hanımla görüşüyor mu?bir de pastayı gördüğü andaki tepkileriyle ilgili bir bilginiz oldumu?gerçekten merak ettik..meraktan öldük bile diyebilriz...hangi arkadaş böyle bir süpriz hazırlar (eğer o arkadaş akıl hastanesinden kaçmadıysa tabi)..bütün bunların yanında üstteki yorumlarda imla kurallarına takılan arkdaşlar için herşey çok normal,bir kusur imla hatasımıdır,gerçekten her gün bir mezar pastası yiyor heralde bu arkadaşlar..valla mezarlık temalı pasta trendini kaçırmışız biz,çok özür dileriz..

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

merhaba,
bu pasta siparişi geldiğinde yapmaktan bende çekindim ama şakayı kaldırabilecek bir arkadaşı olduğunu söyledi reyhan hanım.
pastanın akibetini merak ettiğim için bir süre sonra görüştük pastayı görünce arkadaşının bir süre donduğunu ama daha sonra da gülmekten yerlere yattığını, pastayı çok beğendiğini söyledi :)

Ay Sisters dedi ki...

İyi bari keyifleri kaçmamış..bizde sizin gibi merak ettik tabi..teşekkür ederiz..ellerinize emeğinize sağlık..